OLAPLEX

Olaplex: de nieuwe salonbehandeling

Één ingrediënt verandert alles. De ORIGINELE chemie die verbindingen vermenigvuldigt en defecte verbindingen repareert. Er kan er maar één zijn!

Het is begonnen met een ontdekking van twee van de meest vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie. Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Het is hun eerste uitvinding voor de schoonheidssector. Dit “dream team” heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie, die kapotte verbindingen in het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Het maakt het haar sterker dan ooit tevoren. Het klinkt misschien als een vlot verkooppraatje, maar kijk op de website en social media wat de kleurspecialisten zeggen over Olaplex: “Ervaring is de beste leermeester”.

Ga Blonder. Olaplex is dé garantie om het haar van je klant naar ongekende hoogtes te tillen zonder de gebruikelijke beschadiging. Kleurspecialisten worden door Olaplex eindelijk bevrijd van de angst voor beschadigd haar.

Olaplex biedt de kapper verschillende cursussen aan om hun kennis van Olaplex te vergroten. Van starters tot gevorderden!